FÖRETAG

Att springa en stafett tillsammans stärker teamkänslan och företag-hälsan på samma gång. Låt Convinistafetten bli ett hägrande mål med hälsa i fokus!

Convinistafetten är en bra start för företaget

Öka team-känslan

En gemensam utmaning stärker team-känslan och river barriärer. Att springa ett lopp tillsammans med kollegorna är ett bra sätt att mötas utanför mötesrummen och att lära känna varandra på ett annat sätt. Att svettas tillsammans i t-shirt och shorts bidrar till en prestigelös atmosfär att ta med sig tillbaka till kontoret efter målgången i Convinistafetten.

Utmana branschen

Klart ni ska utmana branschkollegorna i Convinistafetten! Att ses under lekfulla former är ett perfekt sätt att knyta nya kontakter och samarbetspartners. Dessutom bidrar det till att få er bransch på fötter – något som behövs i ett alltmer stillasittande Sverige.

Stärk företagshälsan

Visste ni att bara 7% av 50-65-åringar når rekommendationen om 150 minuter fysisk aktivitet per vecka? Eller att andelen vuxna med hälsofarligt dålig kondition har nästan fördubblats på 25 år? Hälsa för de anställda blir därigenom en prioriteringsfråga hos många företag, men frågan om hur de anställda ska motiveras till att träna kvarstår hos många företagsledare. Att ha ett gemensamt mål att träna mot bidrar till att träningen faktiskt blir av och Convinistafetten är en lagom stor utmaning där alla på företaget kan vara med.

 

Rätt marknadsföring

Tryck upp teamtröjor och se till att ni syns bland andra företag och potentiella nyrekryteringar. Visst vill ni visa att ni är ett företag som har roligt tillsammans och som bryr sig om företagshälsan? På Convinistafetten blir ni synliga för potentiella samarbetspartners, nyrekryteringar och kunder.

Tältpaket och tillvalstjänster 

Genom våra attraktiva tältpaket och tillvalstjänster ger vi dig och dina kollegor en chans att sätta guldkant på er löpupplevelse. Välj mellan Tältpaket Bas eller Tältpaket Premium.
Gör din tältbeställning nedan. Bekräftelse på din beställning får du efter genomfört köp och en vecka innan tävlingen kommer information om tältplacering. Betalning sker mot faktura. Har du frågor, kontakta Rasmus Olofsson på mail rasmus.olofsson@marathongruppen.se

 

HÄR BOKAR DU TÄLTPAKET!
Här anmäler du lag!
Youtube
Vimeo
Google Maps